|
|
|
malzemeler: istenilen miktarda kare milföy hamuru sos için domates püresi, ya da sulandırılmış salça + keyfe göre baharat
Rendelenmiş kaşar peyniri
Hangileri varsa = biber, zeytin, sosis, sucuk, mantar, mısır vs vs
hazirlanisi: Milföy karelerini ortadan kesip dikdörtgen haline getirin Tam çözülmeden tepsinize yerleştirin
Malzemelerinizi doğrayıp hazırlayın
Alt sosunu seviyorsanız kekik ve kırmızı toz biberle karıştırıp en az 5 dakika bekletin Tepsideki milföylerinizi önce sosla kaplayın, sonra kaşarı ve en sonunda da sevdiğiniz malzemelerle donatıp fırına atın Çok çabuk pişiyor malum, yakmayın kızarmış ve kabarmışsa alın fırından afiyetle yiyin yedirin
Not: Bu haliyle dondurucuda saklayabilirsiniz Sadece milföyler çok çözülmeden hızlıca hazırlayın yeter
|
Facebook'ta Paylaş
|